NLP Practitioner

Internasjonal sertifisering og formelle studiepoeng (CPD)
Home » Studier og kurs » Om NLP utdanning » NLP Practitioner

Frivillig forberedende NLP Diplom (online)

Modul 1: 11 – 13 jan 2024 (online) kl 09-15 | Modul 2: 09 – 10 feb 2024 (online) kl 09-15 | Modul 3: 07 – 09 mars 2024 (online) kl 09-15

Sted: Online

Oppbygging: Nettbasert undervisning. Arbeidsoppgaver og hjemmestudier mellom samlingene online.

Opptakskrav: Ingen

Type: Utdanning

Pensum: Godtfredsen, G. & Merunada, M. (2021). NLP Practitioner. NOCNA/Paradigm.

Fagorganisasjon: Utdanningen kvalifiserer for medlemskap og ansvarsforsikring i Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

  Påmeldingsprosessen for utdanninger:

  For sertifiseringsutdanninger i NLP, Coaching og Helse- og frisklivscoaching. Kandidater bes sende følgende i separat epost til utdanning@nocna.no:
  – cv
  – bilde
  – kort begrunnelse og motivasjonsgrunnlag for å lære NLP/Coaching/Helsecoaching
  – betalingsdetaljer (hvordan utdanningen finansieres f.eks. privat, fagforening, arbeidsgiver, staten, Svea finans, annen låneinstans m.m.)

  Utdannings-/ Kursavgift
  Faktura vil bli utstedt. Alle innbetalinger merkes med ditt navn, fakturanummer og gjeldende utdanning. Innbetaling av kursavgift reserverer din plass ved utdanningen.

  Utdanningsavgift innbetales til NOCNA etter faktura er utstedt. Påmelding er bindende for hele utdanningsforløpet. Det gis ikke avslag for ubenyttet undervisning. Delbetaling kan søkes via link på kurssiden.

  Innbetalte beløp refunderes ikke men kan overføres til senere moduler i inntil 1 år etter ordinær kurs/utdanningsstart. Ønsker du å søke over til senere utdanning er det et administrasjonsgebyr på kr 2500,-

  For bedrifter og hvis faktura skal til en annen adresse enn privat: om utdanningen skal betales via faktura vennligst send fakturadetaljer med navn/bedriftsnavn/foretaksnavn, e-post, adresse, postnr og poststed, samt telefonnummer til utdanning@nocna.no ved påmelding. Merk e-posten med “fakturaadresse”. NB Faktura utstedes kun en gang. Ved utstedelse av ny faktura påbeløper tilleggsgebyr på kr 500,-

  Betingelser
  Påmelding til kurs og utdanning ved Nordic Coach & NLP Academy er bindende ved påmelding/bekreftelse og når ordrebekreftelse er mottatt pr mail av kunde.

  Angrerett
  Studenten har rett til å angre påmeldingen innen 14 dager etter påmelding. Et administrasjonsgebyr på kr 250,- påløper. Skriftlig avmelding kreves, og det er studentens ansvar å sørge for at den mottas av skolen innen angrerettsfristen. Det er ikke angrerett på digitale tjenester som er ferdig levert slik online utdanning & meditasjoner/apper hvor student får tilgang til e-læringsplattform eller digitalt materiale.

  Angrerettsskjema kan lastes ned her.

  Ved sykdom
  Deltaker kan få utsatt deltagelse til neste tilsvarende samling/utdanning. Tid for online kurs kan forlenges mot legeattest.

  Nordic Coach & NLP Academy rettigheter
  Nordic Coach & NLP Academy forbeholder seg retten til å gjøre endringer mht. tid, sted, instruktører m.m.

  aksept *


  Desember – spesialtilbud kr 25500,- (normalpris kr 31500,-). Begrenset med plasser. Første mann til mølla.

  Er du den som vil gå «all in» så kan du melde deg på NLP Practitioner og NLP Master Practitioner med eget pakke-spesialtilbud kr 50 000,- (Normalpris kr 63 000,-).

  Beløpet må betales i sin helhet innen 7 dager. Delbetaling kan skje via Svea finans: Søk her.

  NLP Sertifisering - Level 1 Coaching

  Ønsker du å hente frem mer av ditt potensiale? Ønsker du å lære verktøy som kan gi deg fordeler både personlig og profesjonelt? NOCNA NLP Practitioner online lærer deg praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching og motivasjon.

  NLP Practitioner online kurs/ utdanning passer for deg som ønsker å:

  • Lære hvordan du kommuniserer tydelig og effektivt
  • Ta din personlige og profesjonelle utvikling til et nytt nivå
  •  Sette deg klare mål- og lære strategier for hvordan du skal nå de
  •  Håndtere stress og andre uønskede følelser

   

  Som Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP og coaching sørger vi for å levere utdanninger med høy pedagogisk kvalitet og kompetanse med fokus på høye standarder innen NLP & Coaching. I over 30 år har vi vært toneangivende i Norge og vi til enhver tid oppgraderer utdanningene for å gi deg det aller siste innenfor NLP, coaching, psykologi og mental trening.

  NOCNA NLP tilbyr praktiske coachingverktøy og faglig kompetanse som setter deg i stand til å finne og bruke de ressursene, som du allerede har, men enda ikke utnytter fullt ut. NLP hjelper deg å ta i bruk dine ressurser og ditt skjulte potensiale uavhengig av hvem du er og hvordan situasjonen din er. NLP kan med andre ord gi deg verktøy for å aktivere livsstilsendringer, mestring, motivasjon, mindset og selvtillit.

   NOCNA er kanskje den skolen i verden med flest gjennomførte NLP treninger. Det er vår omfattende erfaring og kunnskap som er din trygghet når du skal velger å studere hos oss. Vi har også integrert det nyeste forskningen fra nevrovitenskap om hvordan hjernen lærer best og hvordan du kan bruke NLP i hverdagen på deg selv aktivt.

  Se hva våre studenter sier.

  UTDANNING

  INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

  Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

  Hvorfor lære NLP ved NOCNA?

  • Få en akkreditert utdanning som løfter deg personlig og profesjonelt
  • Få kunnskap om coaching psykologi
  • Bli en god og trygg leder med god relasjonskompetanse
  • Få økt bevissthet og evnen til å endre uønsket atferd
  • Du blir en bedre støttespiller og rollemodell for de rundt deg
  • Du styrker din praktiske kompetanse og ferdigheter
  • Du lærer gode strategier og motivasjonsteknikker
  • Du lærer å identifisere og frigjøre ressurser

  Nordic Coach & NLP Academy lærer deg å bruke holdningene, prinsippene og teknikkene i samtlige av de mange NLP retningene. Utdanningen kombinerer flere nivåer av utvikling både personlig og profesjonelt. Mens du studerer NLP hos oss, vil du i større grad forstå din egen atferd og dine egne mønstre, samt lære hvordan du kan forandre dem for å skape enda større suksess i ditt liv.

  NOCNA NLP gir deg:

  • Økt evne til selvledelse og motivasjon
  • En internasjonal NLP sertifisering pluss internasjonale studiepoeng (CPD)
  • Pedagoger og NLP- trenere med høy etisk bevissthet, fagkompetanse og standarder
  • Et nettverk med profesjonelle utøvere som alle har et ønske om å utvikle seg innen NLP, kommunikasjon og coaching

  NLP står for nevro-lingvistisk programmering og er en metodikk fra vitenskapelig forskning og moderne psykologi. NLP blir av mange definert som brukermanualen på hvordan vi mennesker tenker og handler. Millioner av mennesker verden over bruker NLP til personlig og profesjonell utvikling. Du får kunnskap innenfor nlp coaching, psykologi, ledelse, kommunikasjon og motivasjon.

  Pedagogisk og psykologisk kompetanse

  Ved NLP utdanningen benyttes pedagogiske innlæringsverktøy. Du vil få tilgang til også online undervisning mellom samlingene for optimal integrering og økt motivasjon. Akademiet har pedagogisk og psykologisk kompetanse og kan tilby deg det nyeste innenfor opplæring. Dette er fordelaktig for deg da det gir mulighet til å studere fleksibelt, når du vil og hvor du vil og tilpasset din livssituasjon. NOCNA har i en årrekke hatt en egen e-læringsplattform (Empower) innenfor NLP & Coaching. Alle våre NLP & Coachutdanninger er filmet i sin helhet og tilgjengelig for deg online som student. Du kan se og lytte til undervisningen om og om igjen slik at du føler deg trygg på at du har fått med deg og integrert kunnskapen. Den praktiske delen av utdanningene med demonstrasjoner, trening og øvelser sammen med medstudenter er klasseromsmoduler. Deler av den teoretiske kunnskapen er online undervisning.

  NLP coaching passer for mennesker som ønsker endring, vekst og varig utvikling i det personlige og profesjonelle liv. Metodikken anerkjennes som et meget godt verktøy til selvutvikling, coaching, ledelse og mental trening, og har av mange blitt kjent som “forskjellen som utgjør forskjellen”.

  Interessert i å fordype deg innenfor:

  En kompetanseøkende utdanning.

  En kompetanseøkende utdanning

  En utdanning som øker din kompetanse og gir deg praktiske verktøy NLP Practitioner er grunnutdanningen innen NLP som hjelper deg å hente frem de beste ressursene i deg selv og andre. Den kunnskapen du får, vil hjelpe deg til å klargjøre og nå egne mål og drømmer på en effektiv, morsom og inspirerende måte.

  Hovedmålene med NLP Practitioner er å:
  • Kommunisere effektivt på alle nivåer, både verbalt og non-verbalt
  • Lære deg å motivere deg selv og andre
  • Etablere gode velfungerede relasjoner
  • Lære deg å møte utfordringer
  • Lære deg stressmestring
  • Skape positive forandringer for deg selv og andre
  • Lære praktiske verktøy og metoder for å skape positive forandringer
  • Lære å skape ressursfulle tilstander og en god tilstandskontroll
  • Få kontakt med ditt indre potensial og ressurser
  • Yte ditt beste
  • Effektive coachingteknikker og modeller for å støtte utvikling
  • Øke din innflytelse
  • Fokusere på mål og oppnå dem
  • Bli mer fleksibel og løsningorientert
  • Gi grunnlag for videre coachutdanning
  Motiverende utdanning som gir deg praktiske verktøy

  NLP Practitioner er grunnutdanningen innen NLP som hjelper deg å hente frem de beste ressursene i deg selv og andre. Den kunnskapen du får, vil hjelpe deg til å klargjøre og nå egne mål og drømmer på en effektiv, morsom og inspirerende måte.

  Du får en grundig innføring i kommunikasjon, coaching, ressursutvikling og personlig mestring. Coachingmetodikk og praktiske øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen, både privat og i jobbsammenheng.  Du får også praktiske teknikker og verktøy for å håndtere utfordringer, samt innsikt i dine personlige styrker og potensialer. Ved å utdanne deg til NLP Practitioner vil du utmerke deg i å hjelpe deg selv (og om du ønsker også andre) i å skape den fremtid du ønsker.

  Når du tar en NLP-utdanning lærer du deg konkrete metoder, teknikker og modeller som er utviklet av å studere mennesker og organisasjoner med fremragende suksess innen ulike områder. Dette kan du kan bruke i din personlige utvikling, og modellene er også svært effektive å bruke når du kommuniserer med andre mennesker og i karriereutvikling.

  Du vil sette stor fokus på dine muligheter og øke din bevissthet og tro på egne evner og ferdigheter. Positive og varige endringer, økt energi og livsglede, økt motivasjon,  mot til å våge og satse, er noen av de resultater du henter hjem etter en utdanning ved NOCNA. Din Menneskeforståelse utvides og du øker dine evner til å skape bedre relasjoner med andre mennesker. 

  Det er viktig at kandidater som ønsker denne utdannigen for profesjonelt bruk også er villige til å arbeide med egen selvutikling. Utdanningen krever ærlighet og evnen til å akseptere, respektere og arbeide med følelser utifra en voksen og moden holdning. Dette kan fint gjøres uten å dele personlig og privat informasjon i plenum. Kandidater må signere NOCNAs etiske regelverk. Sertifisering skjer på grunnlag av oppnådd kunnskap, kompetanse, holdning/modenhet og personlig egnethet i henhold til pensum og individuell progresjon.