Flyskrek Kurs

Kjenner du noen som har flyskrekk? Dette er kurset som hjelper!
Home » Studier og kurs » Mental trening » Flyskrekkurs

Fortløpende

Sted: Bygdøy i Oslo.

Timebestilling:
Tlf: 90106009
E-post: post@flyskrekkcoachen.no

Påmelding Her.

kr 1050,-
Betaling via Vipps (11345 NOCNA) eller faktura.

Kjenner du noen som har flyskrekk?

Elisabeth Tanum er ekspert i å bistå mennesker med å mestre sin flyskrekk. Elisabeth har vært yrkespilot på Boeing 737 passasjerfly siden hun var 24 år, og som 30- åring ble hun utnevnt til flykaptein i Norwegian. Både kollegaer og arbeidsgiver har gitt Elisabeth de høyeste skussmål som pilot og som medmenneske. Hun oser av kunnskap, varme og vennlighet.

60% av passasjerer opplever en eller annen form for ubehag når de er ute og flyr. Graden varierer, alt fra mindre ubehag til skrekkslagen av tanken på å gå om bord i en flymaskin.

For noen begynner ubehaget lang tid i forveien, og dette går utover trivsel og livskvalitet. I tillegg til å avdekke en del myter om fly og flyging, vil Elisabeth gi mestringsteknikker og konkrete praktiske verktøy som brukes før og under flyturen. 

Fra hennes arbeidsdag i cockpit har Elisabeth hatt daglig kontakt med mennesker som har en eller annen form for flyskrekk. Hun er utdannet og praktiserer som Professional Coach, og er NLP- trener ved Nordic Coach & NLP Academy. Ved å ta i bruk sin kompetanse som flykaptein og profesjonell coach er hun en stor ressurs for alle som ønsker en mer behagelig flyopplevelse.

Se hva våre studenter sier.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

Artikkel publisert i verdens ledene NLP magasin Rapport.

De har skrevet om hennes unike metode.

Artikkel om Flyskrekkcoachen i bladet Medium.