Hva Er NLP?
Gratis Online Kurs

Ta første skritt mot et nytt kapittel i ditt liv.
Home » Studier og kurs » Om NLP utdanning » Gratis introkurs

Online fortløpende

Online fortløpende

Alt som du trenger å vite om NLP & Coachutdanninger

  Gratis!

  Se Gratis Kurs Her.

  Gratis NLP og coaching kurs

  “Et liv før – et bedre liv etter”. Dette sier hundrevis av profesjonelle mennesker som har tatt kurs og utdanninger hos oss. De har fått det bedre med seg selv, lykkes bedre i kjærlighets- og familielivet og blitt mer attraktivt på arbeidsmarkedet. Vi gir deg det du trenger av kunnskap og verktøy for å komme dit du vil – raskere.

  Få med deg NLP gratis introkurs online. Du vil få en fin innføring i hva NLP er, hvorfor det er nyttig og hvordan du kan bruke det i eget liv fremover.

  Vi er Norges ledende innenfor Nevro Lingvistisk Programmering (NLP), coaching, helsecoaching, mental trening, mindfulness og livsmestring.

  Er NOCNA internasjonalt godkjent? Ja det er vi. NOCNA har den høyeste akkreditering nasjonalt og internasjonalt innenfor NLP og coaching. Vi er godkjent av den internasjonale uavhengig fagorganisasjonen Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) og CPD Standards Office i England. Alle våre lærere er godkjente NLP trenere i Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) International og Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). Våre kurs og utdanninger gir deg internasjonale studiepoeng CPD (Continuous Professional Development) og du kan også ta utdanning som gir offentlige rettigheter i Norge. 

  Sett av denne stunden og lær hvordan du også kan få til positive, varige endringer i ditt liv.

  NOCNA har stor internasjonal anerkjennelse på fagfeltet. Bli med på online seminar og få informasjon om NLP og coaching.

  Se hva våre studenter sier.

  Online kurs- en introduksjon til NLP​

  Lurer du på hva NLP er og hva det kan gjøre for deg?

  Lurer du på hva NLP er og hva det kan gjøre for deg?
  Vi har laget et kort introkurs slik at du kan få pålitelig og korrekt informasjon.

  Våre Master Trainers.