NLP for idrettsutøvere og personlige trenere

Internasjonal sertifisering med 80 CPD poeng.
Home » Studier og kurs » Om NLP utdanning » NLP for indrettsutøvere og personlige trenere

Frivillig forberedende NLP Diplom (online)

Modul 1: 11 – 13 jan 2024 (online) kl 09-15 | Modul 2: 09 – 10 feb 2024 (online) kl 09-15 | Modul 3: 07- 09 mars 2024 (online) kl 09-15 | Modul 4: online fordypning til NLP Sports Practitioner (ekstra sertifisering)

Oppbygging: 4 moduler online og integrering mellom modulene.

Opptakskrav: Ingen

Sted: Online

Type: Utdanning

Fagorganisasjon: Utdanningen kvalifiserer for medlemskap og ansvarsforsikring i Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

  Påmeldingsprosessen for utdanninger/kurs/online opplæring:

  Utdannings-/ Kursavgift
  Faktura vil bli utstedt. Alle innbetalinger merkes med ditt navn, gjeldende utdanning og dato.

  Innbetalte beløp refunderes ikke men kan overføres til senere moduler/kurs i inntil 1 år etter ordinær kurs/utdanningsstart. Ønsker du å søke over til senere utdanning er det et administrasjonsgebyr på kr 2500,-

  For online kurs: For å få tilgang til vår e-læringsplattform slik at du umiddelbart kan komme i gang med dine studier må hele studiet være innbetalt og registrert i sin helhet.

  For bedrifter og hvis faktura skal til en annen adresse enn privat: om utdanningen skal betales via faktura vennligst send fakturadetaljer med navn/bedriftsnavn/foretaksnavn, e-post, adresse, postnr og poststed, samt telefonnummer til utdanning@nocna.no ved påmelding. Merk e-posten med “fakturaadresse”. NB Faktura utstedes kun en gang. Ved utstedelse av ny faktura påbeløper tilleggsgebyr på kr 500,-

  Eventuelle delbetalinger søkes via Svea finans gjennom link på kurssiden.

  Betingelser
  Påmelding til kurs og utdanning ved NOCNA/Nordic Coach & NLP Academy er bindende ved påmelding/bekreftelse og når ordrebekreftelse er mottatt pr mail av kunde.

  Angrerett
  Studenten har rett til å angre påmeldingen innen 14 dager etter påmelding. Et administrasjonsgebyr på kr 250,- påløper. Skriftlig avmelding kreves, og det er studentens ansvar å sørge for at den mottas av skolen innen angrerettsfristen. Det er ikke angrerett på digitale tjenester som er ferdig levert slik online utdanning & meditasjoner/apper hvor student får tilgang til e-læringsplattform eller digitalt materiale.

  Angrerettsskjema kan lastes ned her.

  Ved sykdom
  Deltaker kan få utsatt deltagelse til neste tilsvarende samling/utdanning. Tid for online kurs kan forlenges mot legeattest.

  Nordic Coach & NLP Academy rettigheter
  Nordic Coach & NLP Academy forbeholder seg retten til å gjøre endringer mht. tid, sted, instruktører m.m.

  aksept *


  NLP Sports Practitioner kr 39000,- (inkl. NLP Practitioner & NLP Sports Practitioner)

  Beløpet må betales i sin helhet innen 7 dager. Delbetaling kan kun skje via Svea finans: Søk her.

  Sertifisert NLP Sports Practitioner

  NLP for idrettsutøvere og personlige trenere (Sertifisert NLP Sports Practitioner) gir deg en internasjonal sertifisering innen NLP for deg som ønsker å spesialisere deg innen idrett og sport. Du får en grundig innføring i NLP og blir rustet til å arbeide med NLP innenfor idrett og sportsverden. Utdanningen egner seg også for deg som ønsker å drive med mental trening, personlig trening, prestasjonscoaching og idrett. Du lærer NLP teknikker og metoder som du kan bruke aktivt for å hjelpe utøvere til å prestere bedre, konkurrere, utvikle sine talenter, psykologiske og mentale ferdigheter. Du blir sertifisert som NLP Sports Practitioner og får 80 internasjonale studiepoeng (CPD) samt internasjonal sertifisering.

  Denne utdanningen leveres av erfarne, multi-profesjonelle fageksperter med formell bakgrunn og er akkreditert av den overordnede fagorganisasjonen for NLP og NLP coaching i Norge, Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). NFCN er en ren fagorganisasjon godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon.

  Gjennom min utdanning ved Nordic Coach & NLP Academy ble jeg, som idrettsutøver bevisst på hvor viktig det er å ha egen coach.

  Har du en “vinner” mentalitet eller jobber med mennesker som liker å vinne? Hvis svaret er ja så er denne utdanningen for deg.

  “Hvis jeg hadde tilgang til en coach som lærte meg slike teknikker når jeg var yngre, og kunne bli mer bevisst på de valgene man tar, hadde det kanskje hjulpet meg til å nå enda lengre. Dette kommer jeg personlig til å ha fokus på i fremtiden slik at jeg som idrettscoach, kan bistå unge idrettsutøvere.”

  — – Thomas Rønningen, Norgesmester i bryting

  Se hva våre studenter sier.

  UTDANNING

  INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

  Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

  NLP for idrettsutøvere og personlig trenere gir kunnskap og verktøy for å øke prestasjon og resultater. Hvis du er opptatt av å vinne innenfor idrett og fitness vil din mentale holdning være avgjørende uansett om du er aktiv i lokal idrettskrets eller om du er en atlet i verdensklasse. Å bli bedre kjent med egen personlig psykologi gir stabile resultater, økt selvtillit, motivasjon/drive, måloppnåelse, skaderehabilitering og evnen til å yte individuellt og som teamutøver. Over 80% suksess i idrett er resultat av psykologisk forberedelse.

  “I work hard, and I do good, and I’m going to enjoy myself. I’m not going to let you restrict me.”
  — – Usain Bolt

  NLP for idrettsutøvere og personlige trenere har spesifikk fokus på å maksimere personlig og profesjonell ytelse for å jobbe innen fitness og idrett. Den gir en praktisk, balansert erfaringsbasert tilnærming levert av NLP trenere med spesialutdanning innenfor idrettsmedisin og fysioterapi. Mange NLP skoler tilby NLP utdanninger for sportsinteresserte men de fleste har ingen akademiske kvalifikasjoner og erfaring innenfor den profesjonelle sportsarenaen. Våre trenere har selv lang bakgrunn som aktive sportsutøvere og har jobbet med profesjonelle idrettsutøvere i en årrekke.

  Det er viktig at mennesker som bistår andre med sine treningsprogram har kunnskap om og verktøy for å støtte de mentale holdningene som skal til for å oppnå ønskede resultater. Idrettens arbeid relatert til folkehelse og skole gir ekstra dimensjoner til idrettens egenverdi. Det offentlige bidrar i stadig større grad til å dele positive mestringsopplevelser og skape større idrettsglede for alle aldersgrupper. En forutsetning for at dette lykkes er at de rette menneskelige ressurser er på plass og at det blir sett på som en merverdi for bedriften/idrettslaget/ treningsstudio etc. som utfører aktivitetene.

  “Champions aren’t made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them – a desire, a dream, a vision.”

  — – Muhammad Ali

  Hvem er dette for?

  • Du som er involvert i idrett, sport, sportscoaching, fitness og arbeid som personlig trener
  • Du som er fysioterapeut, kiroprakter, manuell terapeut
  • Idrettspsykolog
  • Foreldre/trenere på idrettslag
  • Profesjonelle og amatøratleter som ønsker praktisk anvendelse og forståelse for mentale ferdigheter og utvikling
  • Idrettsutøvere som vil øke sin kompetanse for å fremme sin karriere f.eks. innenfor coaching og/eller konsulentarbeid
  • Idrettskrets trenere/coacher
  • Personlige trenere
  • Club/krets managers
  • Bedriftsledere som søker “cutting edge” metoder for bedriftslageneDersom du er involvert i idrett, uansett nivå, vil denne utdanningen gi deg kunnskap, verktøy og uante gevinster… tross alt idrett handler ikke om å være “second best”, det handler om å gjøre det som skal til for å bringe deg til det nivået som er riktig for deg…

  “You have to go into each match believing you can beat all of the players.”

  — – Andy Murray

  N.B. For å bli sertifisert coach trenger du ikke å ta alle nivåer. Du trenger nivå I og II, og deretter en eller flere coachingnivåer for spesialisering.
  For å kvalifisere som coach kan du velge linjene: Business & NLP Coach (Certified Professional Coach) eller Helsecoach & Kostholdscoach. Noen velger også å fordype seg til Mindfulness Lærer.

  Kurs/utdanningslitteratur er på både norsk og engelsk. Opplæring er på norsk.