Bøker

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Studere ved NOCNA » Bøker

Faglitteratur og bøker

COACH ON THE GO – How To Get Your Goals

COACH ON THE GO is suitable for anyone who has an interest in coaching. It is a comprehensive handbook of coaching questions for both laymen and professional coaches. The authors have collected the most frequently asked coaching questions in a practical handbook that can be a toolbox for everyday life. Effective questioning is an essential element of all coaching.

Pris: kr. 279,- (lanseringstilbud)

Les mer …

HEALING FOR ALLE 150+ teknikker for healing

Denne boken er et ledd i å integrere kunnskap, praksis og erfaring fra forskjellige retninger innenfor healing, helsecoaching, mental trening, helsefremmende arbeid, mindfulness, nevro lingvistisk programmering (NLP), positiv psykologi og kognitiv terapi

Pris: kr. 279,- (inkl. porto kr. 80,-)

Les mer …

MINDFULNESS FOR ALLE

En lettlest, praktisk bok som passer for alle mennesker i alle aldre og samfunnslag. Boken kan brukes som et oppslagsverk til å praktisere mindfulness. Forfatterne har samlet de mest brukte og virkningsfulle teknikkene i en praktisk håndbok som kan være en ledsager i hverdagen. 

Pris: kr. 249,- pluss porto kr. 33,-

Les mer …

NLP FOR ALLE

Denne boken er en introduksjon til NLP (nevro lingvistisk programmering/psykologi) som et verktøy for kommunikasjon, målsetning, mestring, strategisk handling og coaching. 

Les mer …

NOCNA´s 100 + NLP & Coachingteknikker

Dette er en bok som egner seg for alle som har en interesse for coaching og NLP (Nevro Lingvistisk Porgrammering).

Pris: kr. 199,- pluss porto kr. 75,-

Les mer …

HELSECOACHING

Få en introduksjon til helsecoaching som fagområde. Helsecoaching er et spennende fagfelt. Du vil i denne boken få et innblikk i hva helsecoaching er og hvorfor og hvordan det er nyttig.

Mail order: NOK 354,-

Les mer …

NLP I PRAKSIS

Denne boken gir deg en innføring i NLP og passer for deg som ønsker å vite og lære mer om dette fagområdet”.

Mail order: NOK 354,-

Les mer …

WORDS OF WISDOM

This collection of popular quotations is a treasure chest filled with beautiful thoughts and words of wisdom.

Mail order: kr. 199,- pluss porto kr. 75,-

Les mer …

METAFORER FOR LIVETS REISE

Nordic Coach & NLP Academy coaching cards are a collection of powerful coaching questions, simple language patterns. 

Pris: kr. 199,- pluss porto kr. 75,-

UTSOLGT

PENSUMBØKER

(kun for aktive studenter under utdanning, ikke til salgs)

NLP Practitioner

Dette er en arbeidsbok for utdanningen til NLP Practitioner – Level I Coaching ved TNordic Coach & NLP Academy. Boken brukes aktivt i undervisningen og er påkrevd for sertifisering. Den gir en enkel innføring i NLP som fagområde, med fagterminologi, aktive øvelser og teknikker samt grunnleggende teori. Arbeidsboken gir fine verktøy for livet og hjelper deg lettere til å tilgjengeliggjøre ressursene i ditt eget indre skattekammer, og i det du ar de i bruk hjelper du deg selv og andre.

NLP Master Practitioner

Arbeidsboken har vokst frem ut fra en interesse for NLP, Coaching og helsefremmende arbeid i over 30 års tid. Boken brukes sammen med NLP Practitioner-boken og utvider fagstoffet og teknikkene fra det første trinnet. Boken gir videre opplæring i NLP Master Practitioner pensum og brukes sammen med undervisning ved Nordic Coach & NLP Academy.

Helse- og kostholdscoach

Disse danner pensum ved Helse- og kostholdscoach – en fremtidsrettet utdanning. Den brukes parallellt med NLP Practitioner – Level I Coaching og NLP Master Practitioner – Level II Coachingbøkene fra Nordic Coach & NLP Academy. Disse danne rpensum Helse- og frisklivscoach en fremtidsrettet utdanning.

Business & NLP Coach/Professional Coach

Dette er en arbeidsbok for utdanningen Business & NLP Coach/Professional Coach . Den brukes parallellt med NLP Practitioner og NLP Master Practitioner – bøkene fra Nordic Coach & NLP Academy. NOCNA har utviklet pensum for NLP- og coachutdanninger i over 20 års tid, og var blant de første i Norge til å holde NLP- og coachingutdanning.