Livscoaching

- livscoaching for deg og din helse.
Home » Coaching » Livscoaching

Life Coaching

Er du interessert i livscoaching?

Ønsker du å utvikle deg personlig? Ønsker du mer motivasjon? Energi? Livsglede?

Går du og kjenner på at noe mangler i livet – at noe ikke er som du skulle ønske? Kanskje du gjerne skulle kjent større motivasjon og glede med det du gjør? Eller lurer du på hva som er viktig for deg og hvilke styrker du har som du bør bygge på? Da er livscoaching for deg.

Hva er livscoaching?

Livscoaching er fint for deg som ønsker noe mer i livet. Vi er skapt for å vokse.

Livscoaching prosessen har som mål å få fram den enkeltes potensiale og bringe deg fra nåværende tilstand til et ønsket mål.

Livscoaching har utvikler seg fra fagområder som profesjonell coaching, NLP, kognitiv terapi, veiledning, samtaleterapi, konsulentvirksomhet og organisasjonsutvikling. I det siste har coaching vokst frem som et eget fagområde med profesjonelle organisasjoner og faglige normer.

I dagens samfunn er det så mange muligheter – og mange utfordringer. Forventningene til oss – og ikke minst de vi har til oss selv – kan ofte oppleves uendelige og at vi opplever at vi ikke er god nok. Dette gjør at mange føler seg frustrerte eller og utilfredse. På skolen og i arbeidslivet får vi vanligvis ikke verktøy og metoder for å håndtere dette. Det kan vi ved NOCNA gi deg.

Gjennom en solid coaching prosess vil du få økt bevissthet om hva som er viktig for deg og hva som påvirker kvaliteten på ditt liv, hva som er de viktige faktorer som hindrer eller bidrar til at du skal komme deg videre i livet og/eller på jobben, samt hva som påvirker din motivasjon og dine handlinger.

Vi er profesjonelle coacher, tilbyr coachutdanning, og livscoaching både en-til-en og i gruppe. Ta kontakt for mer informasjon så skreddersyr vi etter behov.

Mange starter med seminar i livscoaching – Design Your Life. Gillian Godtfredsen har holdt dette seminaret i mer enn 40 år. Det arrangeres flere ganger i året.

Er du interessert å studere livscoaching?

Da kan du starte med NLP Practitioner utdanningen (80 CPD poeng) som gir deg en bred innføring i livscoaching, kommunikasjon, verdier i livscoaching, målsetninger, strategier og handlingsplan for ulike mål du har i livet.

Vi har omfattende coaching erfaring, fra både offentlig og privat sektor, ledere på alle nivåer, medarbeidere og privatpersoner. I tillegg har vi lang erfaring fra utvikling av mennesker, team, skoler og organisasjoner. Vi er lidenskapelig engasjert i mennesker og ønsker å bidra til utvikling og vekst på jobb og i livet generelt.

Vil du vite mer. Ta kontakt med oss her.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.