Studere ved NOCNA

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Studere ved NOCNA

Studier hos oss

Når du tar et kurs ved Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) får du førsteklasses opplæring og faglig kvalitet innenfor NLP, coaching, psykologi, helse, helsefremmende arbeid og voksenpedagogikk. NOCNAs tverrfaglige team er Norges fremste eksperter på fagområdet NLP & Coaching, og har pedagogisk-, psykologisk-, helsefaglig-, medisinsk- og forskningskompetanse. Våre trenere har bakgrunn fra næringslivet, utdannings- og helsesektoren.

Siden 1995 har NOCNA gitt tusenvis av mennesker transformerende verktøy som har gitt de enestående resultater – både privat og profesjonelt. Vi tilbyr undervisning både i online klasserom, fysisk og nettbaserte kurs som kan tas i eget tempo. NOCNA deltar også hos Standard Norge i utviklingen av norske standarder for coachingtjenester. I tillegg har vi i alle disse årene også deltatt på den internasjonale arenaen. Vi har internasjonal bakgrunn, utdanning og kompetanse.

Med sertifisering fra NOCNA som NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Helsecoach, Mental Trener, hypnoterapeut, og/eller Profesjonell Coach vil du stille helt i toppsjiktet. Du blir en sterk kandidat for å coache og motivere personlig og profesjonelt, til både privat- og bedriftsmarkedet.

Coaching, kommunikasjon og NLP er etterspurt i både privat- og bedriftsmarkedet. Næringslivet investerer mye tid og penger på å motivere medarbeidere, ansatte og ledere av den enkle grunn at kommunikasjon, mestring, motivasjon, verdier, strategier, og aktiv handling for å nå resultater er menneskets viktigste drivkraft og potensiale.

Skaperen av Nevro Lingvistisk Programmering Dr. John Grinder har vært gjestetrener ved NOCNA gjentatte ganger og sier: “I am impressed and congratulate Gillian. The level of competence is extremely high.”

NOCNAs NLP og Coachutdanning er en 4-trinns utdanning som gjennom teori og praksis trener deg til å bli sertifisert som en profesjonell utøver av NLP og coaching. Teori og praksis går alltid hånd i hånd ved all undervisning ved NOCNA, og utdanningene er lagt fleksibelt opp slik at du får tid til implementering av teori gjennom å praktisere det du lærer.

Du får pedagogisk undervisning av NLP- og coachingteknikker, metoder og modeller, sammen med fagbøker som vi har skrevet på området. Du får også nyeste psykologisk og nevrovitenskapelig kunnskap ettersom våre trenere stadig bringer inn det nyeste fra forskning og evidensbasert kunnskap og teori fra flere fagområder. Du får ta del av den internasjonale kompetansen og kunnskapen, og i tillegg får du CPD poeng (Continuous Professional Development) med egne internasjonale studiepoeng for dine studier hos oss.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.