Mindfulness Practitioner

Lær å praktisere mindfulness i hverdagen.
Home » Studier og kurs » Mindfulness » Mindfulness Practitioner

Fortløpende

Varighet: Individuell studieprogresjon

Sted: Online

Opptakskrav: Ingen

Påmelding Her.

kr 1500,-.

Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.

Lær mindfulness i praksis.

Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress, meditere og være mer tilstede i hverdagen. Lær effektive teknikker.

Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Vil du bruke naturen mer aktivt til sanseturer & opplevelser? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg. Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress og vær mer tilstede på dine egne premisser. Om du er nybegynner eller har praktisert mindfulness og meditasjon en stund har du noe å hente fra dette kurset.

Mindfulness kurset gir deg praktiske og effektive teknikker og metoder fra mindfulness som øker velvære og livskvalitet. Du kan få en mer effektiv og positiv hverdag med mindre innsats.

Om kurset Mindfulness Practitioner 

Mindfulness Practitioner kurset gir en forståelse for hvordan du fremmer velvære, livskvalitet og helse gjennom enkel mindfulness for hverdagen. Kurset er også en start for videre Mindfulness Lærer – utdanning. Mindfulness er enkelt for alle å lære. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet og på arbeidsplasser. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning. 
Mindfulness er også et moderne ord for buddhistisk meditasjon. Mindfulness er kjent over store deler av verden som et verdifullt verktøy for å fremme livskvalitet – mentalt, fysisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt. Sportsverdenen og finansverden har lenge brukt mindfulness. Forskningsprosjekter viser til utallige positive effekter av mindfulness trening, både for individer og grupper. Forskning viser også at mindfulness ute i naturen og den terapeutiske hagen er helsefremmende.

Mindfulness Practitioner kurset kan tas i eget tempo på nett, og du sender inn oppgaver fortløpende når du er klar med dem. I kurset inngår meditasjoner som du lytter på og siden beskriver dine personlige opplevelser og erfaringer fra. 

Se hva våre studenter sier.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

Kurset vil gir tilgang til mange øvelser med Gillian Godtfredsen, som har undervist og jobbet med mindfulness-metoder i over 35 år.
Sammen med Melinda Merunada har hun skapt dette kurset for å gi flest mulig mennesker tilgang til disse flotte teknikkene og metodene fra mindfulness. Mindfulness kan praktiseres i alle kontekster, inne og ute, og du kan lære å gjøre dette på egen hånd. Kurset gir deg praktisk opplæring i hvordan du kan bli en utøver av mindfulness, hvordan du kan ta det i bruk i ditt eget liv, og hvordan du kan skape muligheter for aktiv mindfulness, oppmerksom tilstedeværelse i hverdagen, i naturen, i ditt eget liv. 

Elektroniske innleveringer

Du kan studere i eget tempo, hjemmefra eller hvor du befinner deg. Samtlige innleveringer for mindfulness practitioner gjøres elektronisk. Du kan lytte til meditasjoner og lydfiler, og svare på enkle spørsmål i det tempo som passer deg. Du kan trene på enkle teknikker når det passer deg. 

Kursbevis

Kursbevis utstedes etter godkjent kurs med tilhørende innleveringer. Studietempoet bestemmes selv fra 2 uker til 6 mnd.

“Bruk mindfulness meditasjon og opplev positive gevinster i livet. “

— – Gillian Godtfredsen