HEALING FOR ALLE

150+ teknikker for healing
Home » Studere ved NOCNA » Bøker » Healing for alle

HEALING FOR ALLE

150+ teknikker for healing

Denne boken er et ledd i å integrere kunnskap, praksis og erfaring fra forskjellige retninger innenfor healing, helsecoaching, mental trening, helsefremmende arbeid, mindfulness, nevro lingvistisk programmering (NLP), positiv psykologi og kognitiv terapi. Forfatterne har i over 30 år utviklet og levert kvalitetsutdanninger for god stabil helse. Boken er en praktisk håndbok og en verktøykasse som gir redskaper til så vel privatpersoner som profesjonelle terapeuter, helsecoacher og utøvere.

God helse er så mye mer enn det fysiske. Det er en helhetlig kombinasjon av det emosjonelle, det mentale, det spirituelle, det sosiale- og det fysiske. Mange faktorer påvirker vår helse og vårt velvære og det er mye vi selv kan gjøre som egenbehandling for å skape og opprettholde god helse. Forfatternes ønske med denne boken er at du får viktig kunnskap og effektive metoder som bidrar til at du får en fremtid med overskudd av energi og god vital helse.

Pris: kr. 279,- inkl. porto kr. 80,-

Du kan bestille “Healing for Alle” med lanseringstilbud kr 279,- inkl. porto (kr 80). Normalpris er kr 349,- + porto. Bestilling skjer ved å vippse til 571965. Husk å skrive adresse og mobilnummer i vipps kommentarfelt når du betaler. Ønsker du signert kopi gi oss beskjed i vipps kommentarfelt.

Kontakt Oss