Ta En Utdanning Som Gir Internasjonale Studiepoeng

Norges ledende innenfor NLP, Coaching, Mental Trening og Mindfulness.
Home » Norges ledende innenfor NLP, Coaching, Mental Trening og Mindfulness.

Norges ledende innenfor NLP, Coaching, Mental Trening og Mindfulness.

“This school is a model of excellence!” – International Association of NLP

Velkommen til Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP (Nevro Lingvistisk Programmering), coaching og mental trening. I over 25 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått kraftfulle verktøy som har gitt de enestående resultater – både privat og profesjonelt. 

Dersom kvalitet i utdanning er viktig for deg blir NOCNA ditt naturlige valg. Vi er kjent internasjonalt som førsteklasses leverandør av NLP og coachingForskjellen mellom oss og andre NLP og coaching tilbydere er at NOCNA er den eneste i Norge som kan utstede formelle internasjonale CPD studiepoeng. CPD står for Continued Profressional Development og betyr videreutdanning. Les mer om NOCNA NLP.

Opplæring er utviklet og tilrettelagt av hovedfagspedagoger og NLP Master Trenere. Den er en spennende og vellykket kombinasjon av klasserom- og online undervisning. Dette gir mulighet for stor fleksibiliet til å studere når du vil og hvor du vil. Hør mer om opplæring her.

NOCNAs Helsecoach utdanning gir mulighet for registrering ved innmelding i fagorganisasjon (www.nfcn.no). Akademiets hovedtrenere Gillian Godtfredsen og Melinda Merunada introduserte Helsecoaching til Norge i 2004 – de har skrevet fagliteratur og utviklet Helsecoach utdanning.

Vår Karriereveileder svarer gjerne på dine spørsmål og bistår deg med dine karriere- og utviklingsplaner. Vi blir ofte spurt om hvorfor våre utdanninger koster mindre enn andre tilbydere i Norge. Svaret er enkelt. Vi mener at noen tilbydere priser sine utdanninger altfor høyt. Den dyreste er langt fra den beste.

Verdens mest prestisjetunge bransjeorganisasjon The Association for Neuro Linguistic Programming International (ANLP) har evaluert vår skole til å være “a model of excellence”. 

Arbeidsgivere, fagorganisasjoner og helseinstitusjoner blir stadig mer imponert når de ser at NLP står på en CV. De krever også at ansatte/medlemmer oppgraderer sin profesjonelle kompetanse ved å ta videreutdanning hos akkrediterte Continuous Professional Development leverandører. Vi er en slik leverandør; vi utstede både eget CPD sertifikat og internasjonalt godkjent sertifikat som kvalifiserer deg for opptak i uavhengig fagorganisasjoner som Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN) og ANLP International.

Vårt team er mye mer enn NLP trenere og coacher; de er høyt utdannedeakademikere med over 4500 formelle studiepoeng i universitets fag som pedagogikk, psykologi, folkehelse, medisin, jus, montessori, nevrologi, nevrovitenskap og metafysikk. Vår opplæring har alltid vært i tråd med de 3 prinsippene (Mind, Consciousness, Thought) som er en måte å peke på de fundamentale sannheter i livet og det som ligger bak menneskelig erfaring. Vi unngår bruk av “assistenter” som ikke har kvalitetssikret NLP trenerutdanning.

Vi inviterer deg til å surfe rundt på disse sidene og oppdage hvilket kurs og/eller utdanning passer best for deg. Og når du er klar tar du kontakt med oss, vi treffes på e-post, chat og telefon.

“NLP is one of the biggest breakthroughs in the technology of achievement and human excellence” 

— – Time Magazine

NLP is widely known as “the fastest and most powerful vehicle for personal change in existence!” 

— – Psychology Today
UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.