Online kurs

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Kurs

Online kurs

Ta din personlige og profesjonelle utvikling til det neste nivå! Ta et kurs hos oss som øker dine ferdigheter i kommunikasjon, arbeidsglede, endringsarbeid, stressmestring og mye mer.

Vi tilbyr en rekke kurs som hjelper deg til å mestre utfordringer og bli bedre på ulike områder både personlig så vel som profesjonelt. Vi tilbyr undervisning både i klasserom og online (nettbasert). Vi har stor erfaring og kompetanse også på online/digitale plattformer – og vi har fantastiske referanser fra deltakere som har studert med oss. Vi har kurs som hjelper deg til å håndtere problem i hverdagen – og som gir deg en sterk faglig forankring sammen med både teoretisk og praktisk kunnskap for livet.

Vi har mange flotte nettbaserte kurs og utdanninger som bringer deg i mål med dine målsetninger for din utdanning eller ditt kurs som gir deg internasjonale studiepoeng innenfor CPD (Continuous Professional Development).

NOCNA er godt forberedt for nettbasert undervisning og har alt på plass. Vi har stor kompetanse og erfaring med online undervisning og nettkurs i mer enn ti år.

Kursene passer for deg som vil få et karriereløft, øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Mange av våre kurs er akkrediterte og gir deg faglig påfyll etter noen år i arbeidslivet. Vi jobber hele tiden med å oppgradere og skreddersy kurs som gir deg den kunnskapen som vil gjøre at du står sterkt rustet i ditt eget liv.

Ta kontakt med oss allerede i dag for å skreddersy et opplegg som vil passe deg og din situasjon.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.