Mindfulness for bedrifter

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Bestill foredragsholdere, kurs eller seminar » Mindfulness for bedrifter

Bestill treningsprogram, kurs og sertifisering for din bedrift eller ditt team

Mindfulness har blitt et viktig og helsefremmende verktøy for store og små bedrifter internasjonalt. Gjør som Google, Microsoft, Sony etc. og bestill et skreddersydd kursprogram innen mindfulness. Mindfulness på arbeidsplassen gir økt effektivitet og trivsel på jobb som varer i etterkant av kurset.

Mindfulness handler om å være oppmerksom og tilstede her og nå, og møte sin egen opplevelse på en vennlig måte. Mindfulness er en naturlig evne som alle mennesker har. Det er også en evne som kan oppøves ved behov. Forretningsverden trenger mer enn noensinne fokus på et sterkt og klart mentalt fokus. Forskning viser at vi kun er mentalt oppmerksomme på oppgaven vi utfører 47 % av tiden. Dette medfører mye uproduktiv multitasking og handlingsavhengighet – både individuelt og organisatorisk. 

Den gode nyheten er at vi kan forbedre det. Mindfulness er verktøyet.

Vi kan trene på å være mindfulle når vi holder på med aktiviteter hvor vi bruker sansene våre til å være tilstede på en oppmerksom måte. Dette kan være alt fra mindfulness på arbeidsplassen, mindfulness i hverdagen, til praktiske oppgaver i hjemmet, til turer i skog og mark, til det å virkelig lytte til andre med full og helhjertet oppmerksomhet.

Det finner en rekke øvelser en kan bruke for å trene evnen til mindfulness.

Mange ganger kan det være nyttig med en fagperson som bistår og støtter i mindfulness praksis på arbeidsplassen og individuelt.

Ved NOCNA både veileder vi og støtter bedrifter og enkeltpersoner med mindfulness trening. Vi skreddersyr tilpassede treningsprogram for bedrifter og planlegger, utvikler og gjennomfør ulike tiltak som inkluderer mindfulness.

NOCNA kan tilby mindfulness kurs og sertifisering som gir deg og din bedrift helsefremmende gevinster.

Alle mennesker og bedrifter kan ha utbytte av å jobbe med mindfulness og å integrere mindfulness på arbeidsplassen. Livet er fullt av utfordringer for oss alle, og mindfulness gir gode redskaper å møte dem med. Men det er viktig at du finner måter å trene mindfulness på som passer akkurat for deg og for livet ditt.

NOCNAs arbeidsområder og foredrag:

  • Mindfulness på arbeidsplassen
  • Mindfulness kurs og sertifisering
  • Stressmestring
  • Avspenningsøvelser
  • Fysioterapeutiske treningsøvelser og rådgivning
  • Positiv psykologi og mindfulness
UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.