Bedre kommunikasjon med andre

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Bestill foredragsholdere, kurs eller seminar » Bedre kommunikasjon med andre

Bestill foredrag i kommunikasjon, coaching og mental trening

Du kan bestille et foredrag om bedre kommunikasjon med andre!

God kommunikasjon er en av hovedingrediensene i mellommenneskelige relasjoner og et godt miljø. Det kan lett oppstå knuter på tråden når man samarbeider med andre mennesker, og selv små misforståelser blir fort til mye hodebry og tapt tid.

Hvilke grep kan man ta for å bli tydeligere i måten man kommuniserer på? Dette foredraget vil gjøre deltakere mer bevisste på hvilke valg de tar i sin kommunikasjon, hvilken effekt de har på de rundt seg og hvordan de kan bli bedre til å kommunisere med andre.

NOCNAs foredragsholdere og lærere har lang erfaring med kommunikasjon, psykologi, ledelse og mellommenneskelige relasjoner. Med humor, engasjement og personlige opplevelser som sentrale virkemidler, forteller de om hvordan man på en enkel måte kan oppnå bedre kommunikasjon med de man omgås i sin hverdag.

Foredraget kaster et humoristisk blikk på kommunikasjon og viser hvordan vi ubevisst er med på å lage problemer for oss selv. Med fokus på praktisk nytteverdi, gir NOCNA deltakerne verktøyene til å samarbeide bedre, bli tydeligere og styrke relasjonene sine. Lær hvordan man reduserer støy rundt seg og unngår de små konfliktene som skaper unødvendig irritasjon i hverdagen. Få praktiske tips for hverdagen.

Varighet: 60 min (eller etter nærmere avtale)

I dette foredraget får deltakerne på arbeidsplassen eller i en forening:

– En praktisk innføring i hvordan man oppnår bedre kommunikasjon med andre.
– Innblikk i de enkle mekanismene som ligger til grunne for gode mellommenneskelige relasjoner.

TILBUD: 15.000kr + reiseutgifter.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.